Nesër do të lexoni/ Burgu për burra është, por nuk përjashtohen gratë

44
Nga Ilir Vata
Drejtësia thërret për të trembur padrejtësinë mbi shqiptarët dhe ushtima e saj është në gjoksin e çdo shqiptare në zemrën e çdo zyrtari të ndershëm, në mendjen e çdo lidershipi politik apo qeverisëse, në platformën e çdo shteti mik, apo aleat sepse padrejtësia po shkatërron kombin dhe e helmon atë me ligësi e padrejtësi. Shqiptarët janë njerëzit më të jashtëzakonshëm, ata përballen me çdo vështirësi, madje dhe kur në shekuj vriteshin të çonin fjalë, të vrisni dhe qanin bashkë, madje me uljen e shtetit e kryesisht në kohë të diktaturës që burgosja…..
Per me teper neser ne gazeten “Telegraf”…