Luan Laze” Gjysh Sorosi kundra diktatorevë

165

Sorosi paska vendosur te financoje projekte kundra diktatoreve te rinj,sepse sipas tij, shoqeria civile ne shume vende eshte teper e rrezikuar.
Pra gjysh Sorosi, pasi financoi e solli ne pushtet nxenesit e tij me te zellshem e i mbeshteti si diktator, tani do paguaj qe te permbyse keta!!! E zgjidhjen e ka gjetur.Tani po nga nxenesit e tij me te rinj, nga shoqeria civile, do piketoje diktatoret dhe perverset e ardhshem,per te permbysur ata qe ai tani i quan te vjeter. Ndoshta arsyeja eshte se ndonjeri nga keta i ka dale jashte kontrollit,e po i prish pune ne mbjelljen e cdo pervesiteti ne popujt e botes, per te cilen ai ka ka shpenzuar aq shume.Ka shpenzuar thashe? Po pra,nga parate e vete popujve
te cilen ai ka zhvatur me mjeshteri.
Dhe loja e madhe globale e mashtrimit rinis nga fillimi.
Por me pare duhen qemtuar, financuar,mbrojtur dhe promovuar keto fyckat nga shoqeria civile.
Sepse vetem ne shoqerine civile mund te gjesh ushtaraket me te devotshem.
Suksese gjysh Sorosi.