Apple publikon një iphone të ri ‘të ngjashëm’ me Huawei

243

Një tjetër iPhone, pritet në vjeshtë, Apple mund të kopjojë një tipar nga telefonat inteligjentë të rivalëve Huawei dhe Samsung.

Bëhet fjalë për mundësinë e përdorimit të pjesës së prapme të telefonit si një karikues. Thashethemet vijnë nga furnizuesit kinezë të Apple dhe raportohet nga faqja aziatike MacOtakara.

Ashtu si Huaëei Mate 20 Pro dhe Galaxy S10 të paraqitura nga Samsung muajin e kaluar, iPhone mund të përdoret gjithashtu për të ngarkuar një smartfon tjetër me valë ose, duke mbetur në ekosistemin e Apple, për të ngarkuar Apple Ëatch ose AirPods 2.

Gjithashtu sipas thashethemeve, iPhone i ri nuk do të braktisë prizën Lightning në favor të USB-C. Smartfoni, megjithatë, duhet të bëjë hapin e shumëpritur përpara në drejtim të shpejtësisë së karikimit.