Në këtë video mund ta shikoni se në çfarë mënyre ‘mjeku’ në këtë fis afrikan e aplikon terapinë e tij kundër dhimbjes së kokës.

Dhimbja e kokës është një problem i madh, posaçërisht për ata që vuajnë nga migrena kronike.

Në këtë video mund ta shikoni se në çfarë mënyre ‘mjeku’ në këtë fis afrikan e aplikon terapinë e tij kundër dhimbjes së kokës. Dhimbja e kokës është një problem i madh, posaçërisht për ata që vuajnë nga migrena kronike.

Mirëpo, duket se për ata që kanë probleme me dhimbje koke në Mozambik, një problem më i madh është metoda e kurimit, sepse është shumë e pazakontë dhe bizare.

Fjalët nuk mund ta përshkruajnë këtë metodë, prandaj më mirë shikojeni videon dhe nëse ju pëlqen dhe keni probleme me dhimbje koke, mund të shkoni ta aplikoni edhe ju, por nuk ua sugjerojmë.