Sigal

Shumica e njerëzve kanë qenë të paktën një herë në jetë të dehur. Ekspertët, kanë veçuar faktin si reagojnë femrat kur janë të dehura.

Jo, nuk të urrej! Unë seriozisht kurrë nuk të kam urryer!

Kur femrat janë në gjendje të dehur me miqtë e tyre, një ndër gjërat që përmendet është urrejtja. Ndoshta i kujtohet ndonjë keqkuptim që kanë pasur së bashku dhe këtu jepet mundësia për t’u  shprehur lirshëm, se në fakt nuk ndjejnë urrejtje.

Meshkujt shkatërrojnë çdo gjë

Një ndër gjërat që femrat duan të shprehin, sidomos kur janë të dehura është mënyra si një mashkull është sjellë me to. Në këtë rast është një femër e zhgënjyer nga partneri dhe vetëm shan mënyrën si është sjellë me të, duke e fajësuar.

Le të shkojmë në një vend më të mirë

Ato ndodhen në një vend dhe janë mërzitur duke qëndruar atje.  Ato  tashmë janë të dehura dhe  preferojnë të frekuentojnë një vend tjetër, ku ndoshta muzika dhe njerëzit janë më të mirë. Në mendjen e tyre nuk ka ndonjë arsye pse duan të shkojnë diku tjetër, ato thjesht preferojnë të shohin diçka ndryshe.

Ai qenka shumë i mirë, por nuk kam guxim t’i flas

Kur ato janë duke festuar diku dhe janë në gjendje të dehur, ndodh që pëlqejnë dikë. Kur ato e pëlqejnë shumë, shprehen te miqtë edhe për pasigurinë që kanë për t’ia thënë troç. Në atë moment ato nuk dinë çfarë të bëjnë, por e sigurt është që miqve ja thonë si ndihen në lidhje me personin që po e pëlqejnë kaq shumë. Më pas varet nga karakteri i tyre nëse shkojnë direkt dhe takojnë personin që kaq shumë e pëlqejnë. Se çfarë ndodh më pas, nuk i dihet!

Jam skandal tani

Në gjendje të dehur, ka femra që e kuptojnë se po veprojnë më lirshëm se zakonisht. Ato e kuptojnë veten e tyre, por nuk e frenojnë dot edhe pse e dinë çfarë po ndodh.

Po i dërgoj një mesazh atij, ish-it

Kjo është shumë e shpeshtë, pasi pija i rikujton dikë që dikur e ka dashur. Edhe pse mund të thotë se e urren, femrat kanë shumë mundësi të marrin ish-in në tel kur janë të dehura.