Fotoja që po bën xhiron e rrjetit/ Makinë apo një natë me yje në plazh

314

Një foto e çuditshme të cilën njerëzit po e quajnë iluzion optik, i ka habitur të gjithë duke i ndarë ata në dy grupe.Imazhi u nda në Twitter disa ditë më parë dhe që atëherë është duke u diskutuar shumë edhe në Reddit.

Problemi kryesor në këtë rast është: fotoja tregon një plazh apo është thjeshtë një derë makinë?

Bashkë me foton, një përdorues i Twitterit shkruante:

“Nëse mund të shihni plazhin, qiellin, disa gurë dhe yje, atëherë kjo do të thotë që jeni një artist. Por, kjo nuk është pikturë, është pjesa e poshtme e një dere makine që duhet të riparohet.”

Ndërsa një tjetër shtonte:

“Mund të shoh edhe një anije në distancë, çfarë dreqin?”

Burimi:http://www.ladbible.com/news/viral-beach-or-car-door-optical-illusion-divides-the-internet-20190706?c=1562424477490&fbclid=IwAR2I_0i0ihJUumGHMYbYNTxEr6uAZRzN4hyQ4VLanmaOqcV_vkIATx1r1qM