Rita Ora i shmanget takimit me ish-të dashurin

282
Lidhja e tyre nuk përfundoi në mënyrë paqësore. Kështu Rita Ora dhe ish- i dashuri i saj Calvin Harris, fatmirësisht ju shmangën njëri tjetrit të martën në ngjarjen “Glamour Awards”, ku u zgjodh personaliteti më i mirë televiziv i vitit.
Edhe Rita edhe Kelvin morën çmime si personalitetet më të famshme të televizionit. Për dallim nga Kalvin, Rita Ora zgjodhi që çmimin ta pranoj nëpërmjet videolinkut, duke ju shmangur kështu përballjes me ish-të dashurin e saj.