Patriote si Demi dhe Abigail

504
Demi Rose dhe Abigail Ratchford u bënë bashkë në një seri shkrepjesh “patriotike” për të festuar 4 Korrikun, ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara.
Britanikja Demi, 22 vjeç ndihmoi kolegen e saj, Abigail, 25 vjeç për të festuar 4 Korrikun, ku e para shfaqej me një flamur gjigant britanik dhe e dyta me atë amerikan.
Dy modelet janë “blerjet” e reja të kompanisë së menaxhimit të yjeve, “S66MGMT” dhe pikërisht kjo kompani i bëri bashkë në ditën e Pavarësisë së SHBA.