Modelja trashaluqe “e djeg” instagramin

218

“Shumë femra dëshirojnë të duken si unë”

Kjo është moto që ka dhënë modelja trashaluqe, Ashley Grahama e cila është nënë, motër dhe e martuar derisa ka folur për flokët e saj, trupin dhe trashësinë pas paraqitjes së saj në një fotosesion për revistën “Sports Illustrated.

Në këtë intervistë Ashley ka folur për lodhjen e saj si nënë, për burrin Justin dhe për motrën e saj Abigail.

Kur ka folur për fotosesionin dhe pozimin nudo ajo ka thënë se nuk e ka problem për ta bërë këtë.

Ajo ka folur edhe për flokët e saj që nuk janë origjinale por që e bëjnë që ajo të dukt bukur.