Labi lanson këngë për mërgimtarët: Do t’iu prek në shpirt

222
Këngëtari i njohur, Labinot Tahiri – Labi, ka lansuar një këngë dedikuar bashkatdhetarëve. Me tekst dhe melodi të lehtë prekëse, Labi sjell projektin e ri, i cili thotë se nuk dëshiron të bëhet hit, pa u bërë vet i tillë. “Aeroplani sa larg më çoi, vallë kur do të kthehem? Jo se besoj. Zemra më digjet, më mori malli për nënën time, që ta takoj, Gurbeti jetën, ma shkatërroi”, është teksti i refrenit të kësaj kënge. Labi së shpejti pritet të sjellë edhe një këngë me Genta Ismajlin të titulluar “Shkurt e Shqip”.