Kim dhe Kylie morën të njëjtën dhuratë për Shën Valentin

177
Shën Valentini merr edhe më shumë kuptim kur festohet nga klani Kardashian.
Nuk munguan momentet intime, surprizat dhe dhuratat e shtrenjta veçanërisht nga Kim dhe Kylie. Ndërkohë që femrat e tjera kanë marrë si dhuratë tufa me lule, bashkëshorti i ka dhuruar Kim-it një mur me lule.
Por vajzat e reality show-t morën edhe një dhuratë të përbashkë dhe të veçantë. Ato të dyja u surpizuan nga urimi i personalizuar që iu kishte bërë Snapchat-i dy ndër çifteve më të përfolur të showbiz-it.
“Happy Valentine’s Day Kylie and Tyga”, “Happy Valentine’s Day Kim and Kanye”.
Kim dhe Kylie kanë falenderuar snpachat për këtë dhuratë kaq speciala në këtë ditë special për to.