Belen Rodriguez: Nuk është faji im që jam seksi

530
Nuk kam faj që jam kaq seksi. Zoti më ka falur një trup dhe një bukuri të këtillë dhe i jam mirënjohëse për këtë. Keshtu thotë Belen Rodriguez e cila përpiqet gjithmonë të provokojë me foto.
Nuk i intereson askujt se çfarë bëj unë, a zhvishem apo jo, është vendim i imi dhe vetëm i imi”, është shprehur ajo e zemëruar.
“Mund të prisni që në të ardhmen të jem edhe më provokuese dhe më joshëse.
Këtë e kam në natyrën time, nuk kam pse të turpërohem dhe nuk kam pse t’i frikësohem askujt”, ka përfunduar Belen.