BB/ Neda dhe Ogreni, e para lidhje e big brother që kurorëzohet në martesë

216
I vetmi çift nga edicionet e Big Brother Albania që ka kurorëzuar historinë e dashurisë lindur brenda këtij reality show në martesë janë Neda dhe Ogreni.
Ata kanë kurorëzuar lidhjen e tyre 4-vjeçare në martesë, në një festë ku kanë ftuar të afërm dhe miq.
Gjithashtu në pranverën e këtij viti ata janë bërë edhe prindër të një djali të cilin e kanë quajtur Serzh.
Neda dhe Ogreni ka qenë pjesë në edicionin e katërt të reality show-t Big Brother Albania.