VIDEO/ Nuk jemi në Alepo, shikoni Fierin sot pas vendimit për të bërë ‘lulishte’…

328
Tekat e Edi Ramës nuk kanë fund. Për të bërë një lulishte ka vendosur të shkatërrojë dhjetëra godina me dokumente të rregullta janë shkatërruar ditët e fundit.
Duke ia vënë emrin si rehabilitim i Gjanicës, IKMT ka shkatërruar qendrën e Fierit. Godina e fundit me leje që u shkatërrua sot ishte hotel ‘Shkëlzeni’.
Në video keni pikërisht pamjet e sotme, janë filmuar në Fier dhe jo në zonë lufte, si Alepo apo edhe zona të tjera të shkatërruara nga lufta.