Rreshjet e dendura të shiut, përmbysin 15 hektarë në Fier

276

Rreth 15 hektarë tokë buqësore janë përmbytur nga rreshjet e dendura të shiu në Fier. Ngjarja ka ndodhur në zonën e Zharrës në Patos,  ku sipas burimeve zonat e përmbytura përfshijnë përveç tokave buqësore edhe sera.

Lidhur me rastin Bashkia e Patosit ka ngritur Grupin e Emergjencave Civile për verifikimin e gjendjes dhe marrjen e masave të nevojshme.