Po riparonin një defekt elektrik, 3 punonjës të OSHE i zë korrenti

123
Tre punonjës të OSHE-së në Shkodër janë dërguar me urgjencë në Tiranë për të marrë mjekim të specializuar pas plagëve që kanë marrë në punë.
Ata ishin duke riparuar një defekt në nënstacionin “shkodra1”, ndërkohë që kanë rënë në kontakt me rrymën elektrike. Të plagosurit janë Afrim Halluni, Erjon Hafizi dhe Agron Berisha.