Përmbytjet/ Ministria e Brendshme njofton qytetarët: Ja ku mund të telefoni për ndihmë

320
Ministria e Brendshme bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për Eemergjencat Civile.
Ministria e Brendshme, duke iu gjendur pranë qytetarëve lidhur me situatën e reshjeve dhe përmbytjeve në vend, bën publike këta numra kontakti të specialistëve të Emergjencave Civile në Prefektura, për të ndihmuar dhe lehtësuar komunikimin me njerëzit në nevojë.
0694117257
EC Prefektura Berat
0686462732
EC Prefektura Dibër
0694117308
EC Prefektura Durrës
0694117152
EC Prefektura Elbasan
0694269786
EC Prefektura Fier
0692588411
EC Prefektura Gjirokastër
0694117032
EC Prefektura Kukës
0694117477
EC Prefektura Korçë
0694117081
EC Prefektura Lezhë
0694117433
EC Prefektura Shkodër
0693427471
EC Prefektura Tiranë
0695796339
EC Prefektura Vlorë
“Na ndihmoni të mirëkoordinojmë përpjekjet tona për ruajtjen e jetës dhe pasurisë së çdo individi e familjeje, në çdo qark”, thotë Ministria e Brendshme.
Sigal