Ja si i ekzekuton ISIS homoseksualët

    46

    Ekstremistët e Shtetit Islamik vijojnë me ekzekutimet mizore. Masakrat prekin kryesisht zonat e pushtuara nga ata, ku zbatohen dhe ligjet e Sharias.
    Sipas Daily Mail, mësohet se ditët e fundit është raportuar për një ekzekutim të një homoseksuali, i cili është hedhur nga një ndërtesë e lartë.
    “Të pëlqen ky ekzekutim?”, ka qenë pyetja e xhihadistëve.
    “Do të preferoja më mirë një plumb”, është përgjigjur viktima. Por xhihadisti i ka qeshur në fytyrë dhe e ka hedhur nga ndërtesa, ka rrëfyer një prej dëshmitarëve. Sakaq, homoseksualiteti dënohet me vdekje bazuar në Sharian dhe kanë qenë të shumtë personat e ekzekutuar për shkak se kanë kërko prirje.