Projekt-buxheti 2016, rriten me 24% fondet për bujqësinë

314
Në projekt-buxhetin e vitit 2016, parashikohet të rriten me 24% fondet për bujqësinë. Sektori i bujqësisë me rritjen më të madhe në 2015 dhe kontribuues në GDP-në e vendit.

Bujqësia është një pjesë e strategjisë për ristrukturimin e ekonomisë. Deputetët e maxhorancës mbështetën projekt-buxhetin për bujqësinë.