Vepror Hasani/ Dritëhijet e vdekjes së Themistokli Gërmenjit

539

Ishte mesi i natës kur disa njerëz trokitën në derën e shtëpisë së Themistokli Gërmenjit. Ishte fillimi i nëntorit dhe i ftohti kishte nisur të bëhej më i hidhur. Gërmenji u ngrit nga shtrati dhe eci drejt derës për të parë parë se kush ishte…

Shpallja e krahinës autonome

Ngritja e flamurit
Pikëpamjet politike të Gërmenjit

Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf…