Xhihadistët u shpërndajnë para të varfërve

115
ISIS është bërë muajt e fundit sinonim i vrasjes, varfërisë dhe horrorit megjithatë ata po përpiqen me anë të propagandës që ta ndryshojnë këtë imazh.Në disa foto të shpërndara në rrjet shihen xhihadistët duke i shpërndarë para familjeve të varfra. Ata mburren se po ndihmojnë të varfrit ndërkohë që kanë mbjellë skamje kudo ku kanë shkuar. ISIS siguroi shuma të mëdha parash vitin e shkuar pasi bastisën bankën e Mosulit në Irak.