VIDEO/ Skandal në Francë, polici godet i pari civilin

229

Një video skandaloze është regjistruar në Francë, ku një polic ka filluar i pari sherrin me një person, anëtar i komunitetit afrikan në shtetin francez.

Ngjarja u regjistrua nga një person, i cili regjistronte nga dritarja e banesës. Pasi është publikuar videoja, polici është larguar përkohësisht nga puna.

Sherri mendohet se ka filluar pasi polici dhe personi i veshur civil kanë shkëmbyer fjalë me njëri –tjetrin.