Shpërthim në industrinë kimike BASF në Gjermani, disa njerëz të plagosur e të zhdukur

194

Industria  kimike BASF bën të ditur se sot disa njerëz
janë lënduar nga shpërthimi në fabrikën në Ludwigshafen, qytet në trë cilin
ndodhet selia e kësaj kompanie.

BASF bën të ditur se shpërthimi ka ndodhur rreth orës 11 e
30  dhe se hetimi për këtë që ka ndodhur është duke vazhduar, transmeton
Reuters.

Kompania po ashtu bën të ditur se për shpërthimin janë
lajmëruar të gjitha shërbimet relevante.