Ky është kamikazi që ka marrë peng avionin në Qipro

358
shtë publikuar fotografia e personit që ka marrë peng avionin egjiptian, nga televizioni shtetëror i Egjiptit. Ai është Ibrahim Samaha rreth 30 vjeç dhe kërcënon me anë të një jeleku eksplozivi që ka në trup se do të hedhë në erë aeroplanin. Fotografia është shkrepur nga brenda avionit dhe tregon personin që po mban peng aeroplanin. Avioni në fjalë beri mëngjësin e sotëm ulje të detyruar në Qipro. Mësohet se shkak i pengmarrjes është një histori dashurie e autorit me një qipriote të quajtur Marina Paraschou me të cilën më parë ka qenë i martuar. Ai ka kërkuar nga policia që të gjejnë gruan qipriote dhe t’ia sjellin në aeroport.