Ish-gruaja Ivana mbron Donald Trump: Është gjeni, jo racist

108
Ivana Trump, gruaja e parë e presidentit amerikan është shprehur në një intervistë se “Trump është mendërisht i qëndrueshëm dhe shumë i përqendruar në objektivat e tij, shumë i organizuar” shkruan ‘La Stampa’.
Për të mbrojtur Donald Trump mendon ish-gruaja Ivana, e cila në një intervistë është shprehur qartë se çfarë mendon për ish-bashkëshortin e saj. “Është një gjeni dhe mëndërisht i qëndrueshëm. Nuk është racist edhe pse herë pas here mund të thotë broçkulla” konfirmon gruaja e parë e Kreut të Shtëpisë së Bardhë.
Fjalë që vijnë pas zbulimeve të librit “Fire and Fury” të autorit Michael Wolff, ndaj të cilit vetë Trump u kundërpërgjigj duke u shprehur se ishte një ‘gjeni’. Tani me sa duket edhe Ivana i shton dozën e duhur në intervistën e saj për ‘Good Morning Britain’. “Është një gjeni, është shumë i organizuar dhe e drejton vendin si një kompani,” është shprehur ajo.
Ivana Trump, gruaja e parë e presidentit amerikan është shprehur në një intervistë se “Trump është mendërisht i qëndrueshëm dhe shumë i përqendruar në objektivat e tij, shumë i organizuar” shkruan ‘La Stampa’.
Për të mbrojtur Donald Trump mendon ish-gruaja Ivana, e cila në një intervistë është shprehur qartë se çfarë mendon për ish-bashkëshortin e saj. “Është një gjeni dhe mëndërisht i qëndrueshëm. Nuk është racist edhe pse herë pas here mund të thotë broçkulla” konfirmon gruaja e parë e Kreut të Shtëpisë së Bardhë.
Fjalë që vijnë pas zbulimeve të librit “Fire and Fury” të autorit Michael Wolff, ndaj të cilit vetë Trump u kundërpërgjigj duke u shprehur se ishte një ‘gjeni’. Tani me sa duket edhe Ivana i shton dozën e duhur në intervistën e saj për ‘Good Morning Britain’. “Është një gjeni, është shumë i organizuar dhe e drejton vendin si një kompani,” është shprehur ajo.

INT01F6_8971887F1_10_MGTHUMB-INTERNAWCCOR2_0IGRAZOP_MGTHUMB-INTERNA