Akuzohet Instagram, lejon shitjen e thikave moderne online

313
Rrjeti social Instagram është akuzuar rëndë pasi lejon përdoruesit që të reklamojnë thika që duken si buzëkuq apo krehër.
Dyqani online, Alien Outfitter, i bazuar në Karolinën e Veriut shet thika që tërheqin femrat pasi duken si produkte kozmetike.
Sipas TheTelegraph, thikat shpesh blihen në Amerikë dhe transportohen në Britani, gjë që është e ndaluar.
Importimi i kaq shumë thikave është ilegal dhe zotëruesi i shitjeve online do përballet me ligjin për veprimin kriminal.
Disa thika nuk janë të modifikuara si produkte kozmetike, por shumica kanë dizajne e zbukurime tërheqëse.
Kostoja e tyre konsiderohet e lirë, duke filluar nga 9-11 paund për secilën.