Zjarr në një banësë në Roskovec

208

Në Roskovec ka rënë një Zjarr në banesen e shtetasit Enver Hatija ne fshatin Suk .

Sipas njoftimevfe paraprake i janë djegur nga zjarri i madh rreth 1000 dengje bari si dhe nje furgon me karroceri.

Ne vendngjarje kanë shkuar forcat zjarrefikëse të Roskovecit dhe Patosit si dhe Kryeadministratori Bashkise Roskovec.

Zjarrëfiksit u munduan të izolojnë banesen e cila ndodhet afër  kasolles ku ndodheshin dëngjet e barit.

Image