Qeveria shkarkon nga detyra prefektin e Qarkut Berat

194

Qeveria ka shkarkuar nga detyra prefektin e Qarkut Berat Harilla Dafa.

Me vendimin e sotëm, qeveria shkarkoi Dafën dhe emëroi në vend të tij Valbona Zylfytari.

Dafa ishte emëruar në detyrë që prej nëntorit të 2017.