Nis marshimi i opozitës, me në krye banorët e “Astirit”

306

Sapo ka nisur marshimi i opozitës, në krye të së cilës qëndrojnë banorët e Unazës së Re të cilët janë të veshur me jelekt portokalli.

Ndërkohë që reshjet e shiut janë të shumta kjo duket se nuk i ka ndaluar protestuesit të bashkohen dhe të shtohen në numër.

Kujtojmë që kjo është protesta e 5 kombëtare nga ana e opozitës.

https://www.facebook.com/384323578973752/videos/314923376069375/