Mblidhet urgjentisht Komisioni i Mbrojtjes Civile në Vlorë: Plan masash në rastet problematike!

377

Në kuadër të sezonit të shirave, në qytetin e Vlorës është mbledhur Komisioni i Mbrojtjes Civile në këtë qark.

Në këtë mbledhje është diskutuar rreth planit të masave dhe veprimeve që duhen marrë në lidhje me situatën e reshjeve që pritet të vijë në javët në vijim. Po kështu në mbledhje është folur edhe rreth situatës së zjarreve që ranë gjatë verës.

Ndërkohë pas dy ditësh reshjeve intensive në Vlorë situatat nuk duket problematike. Vështirësi janë hasur vetëm pranë Urës së vanës në Delvinë. Ndërkohë që ka nisur ndërhyrja për ta rikthyer në normalitet.