Kukës, Rama inspekton punimet në sheshin “Skëndërbej”

196
Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në Kukës ku ka inspektuar punimet që po bëhen në sheshin kryesor të aytetit, atë “Skëndërbej”.Në inspektimin e realizuar ai është njohur me punën e bërë deri tani, në këtë projekt i cili pritet që të realizojë një qendër urbane bashkëkohore.
Ky investim i Fondit të Zhvillimit të Rajoneve dhe Qeverisë Shqiptare pritet të transformojë qëndren e Kukësit.