FOTO/ Era e fuqishme, shikoni çfarë ndodh në Fier

353
Një pemë ka zënë poshtë 3 makina në Fier.
Raportohet se në rrugën nacionale në dalje të Fierit me drejtim qytetin bregdetar të Vlorës, një pemë ka rënë si pasojë e erës së fortë duke zënë poshtë tre autovetura, dy të parkuara dhe një që ka qenë në lëvizje.
Ngjarja ka ndodhur rreth orës 14:30 pranë ish-doganës së vjetër, ndërsa nuk raportohet për persona të lënduar.