Fier/ Telefonat e fshehur në tubat e portës që do futeshin në burg

223

Efektivët e burgut të Fierit kanë arritur të kapin 20 telefona celularë të markave të fundit.

Këto aparate u tentuan të futeshin brenda ambienteve të burgut, të fshehura në shtyllat e portave të mini-futbollit.

Por pas një kontrolli të imtësishëm të materialeve që po kalonin brenda burgut u arrit të zbuloheshin telefonat dhe u bë i mundur sekuestrimi i tyre.

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve njofton se materialet i kanë kaluar prokurorisë për hetime të mëtejshme.

Image