Ballina Etiketimet Drejtoria e tatimeve

Etiketim: drejtoria e tatimeve

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sqaron: Deklarata e tatim fitimit dorëzohet...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, sjell në vëmendje të tatimpaguesve detyrimin për dorëzimin e deklaratës së pagesës së Tatimit mbi Fitimin dhe pasqyrave financiare...

Tatimet: Blloqet e faturave do shpërndahen nga ora 08:00-13:00

Drejtoria e Tatimeve ka njoftuar se bazuar në VENDIMIN nr.237, datë 20.3.2020 për një shtesë në vendimin nr.511, datë 24.10.2002, të Këshillit të Ministrave,...
- Advertisement -
Sigal

MOST POPULAR

HOT NEWS