Tatimet: Blloqet e faturave do shpërndahen nga ora 08:00-13:00

182

Drejtoria e Tatimeve ka njoftuar se bazuar në VENDIMIN nr.237, datë 20.3.2020 për një shtesë në vendimin nr.511, datë 24.10.2002, të Këshillit të Ministrave, “Për kohëzgjatjen e punës dhe të pushimit në institucionet shtetërore”, të ndryshuar, të gjithë tatimpaguesit se tërheqja e dokumentacionit tatimor (blloqe faturash TVSH, Model 4, dëftesa tatimore etj) do të vijojë të kryhet pranë Drejtorisë Rajonale Tatimore, ku ata janë të regjistruar, gjatë orarit zyrtar të punës, e hënë- e premte 08:00-13:00.

 

NR Drejtoria Rajonale Adresa
 1 Drejtoria Rajonale Tatimore e Tatimpaguesit e Mëdhenj Rr. Xhorxh W. Bush, Tiranë
 2 Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë Qendra e Shërbimit për Tatimpaguesit, DRT Tiranë: Rr. “Nikolla Lena” (përballë shkollës “Sabahudin Gabrani”)
 3 Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës Lagjia nr.3, Rr. “Egnatia”, Durrës
 4 Drejtoria Rajonale Tatimore Vlorë Lagjia “Hajro Çakërri”, pranë Prefekturës Vlorë
 5 Drejtoria Rajonale Tatimore Berat Rr. ”Antipatrea”, Lagjia “30 Vjetori” , Berat
 6 Drejtoria Rajonale Tatimore Fier Lagjia “Apollonia”, Rr. “Brigada e 11-të Sulmuese”, Fier
7 Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan Lagjia “28 Nëntori”, Rr. “Qemal Stafa”, Elbasan
8 Drejtoria Rajonale Tatimore Korçë Lagjia nr. 7, Rr. “28 Nëntori”, Korçë
9 Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhë Lagjia “Besëlidhja”, 2 Kullat “Lura”, Lezhë
10 Drejtoria Rajonale Tatimore Shkodër Bulevardi “Zogu i I-rë”, Shkodër
11 Drejtoria Rajonale Tatimore Dibër Lagjia “Aksioni”, Bulevardi “Elez ISUFI”, Peshkopi
12 Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokastër Lagjia “18 Shtatori”, Gjirokastër
13 Drejtoria Rajonale Tatimore Kukës Lagjia nr. 5,Godina e Raiffeisen Bank, Kati II-të, Kukës
14 Drejtoria Rajonale Tatimore Sarandë Lagjia nr. 4, Rr. “Mit’hat Hoxha” Nr. 151, Sarandë