Vendimi i UEFA-s: Shtyhet ‘EURO 2020’

234
“The New York Times” ka zbuluar se Euro 2020 do të shtyhet në verën e një viti më pas (2021).

Kampionatet do të tentohet të mbyllen të gjitha brenda qershorit dhe do të krijohen dy grupe pune, njëri që do të merret me përcaktimin e kalendarit ndërsa tjetri që do të merret me financat.