UEFA i heq medaljen katër lojtarëve të Barcelonës

473
Barcelona fitoi në mënyrën më të bukur Ligën e Kampionëve duke kompletuar kështu tripletën, por për disa lojtarë të saj ky titull nuk vlen.
UEFA ka vendosur që katër lojtarë të Barcelonës të mos marrin medaljen pasi nuk u takon.
Vermalen, Bravo, Douglas dhe Masip nuk mund të konsiderohen kampionë Europe dhe duhet të kthejnë medaljet.
Ata nuk kanë luajtur asnjë minutë të vetme në Ligën e Kampionëve gjatë këtij viti dhe UEFA e ka zhvlerësuar medaljen e tyre.
Sigal