Presidenti Federatës serbe: Incidenti më i vogël ne lëmë ndeshjen

398
Duket se serbët nuk janë përgatitur për ndeshjen e nesërme por për alibira për ta braktisur atë. Kjo u evidentua mjaft mirë edhe në deklaratën e presidentit të Federatës serbe Karaxhiç. Ai tha se nëse nuk sigurohet mbravajtja e ndeshjes dhe shmangia e incidenteve do ta lënë ndeshjen në çdo moment.
“Në rast se një incident i ri ndodh, loja s’do të luhet” – ka thënë Karaxhiç. Një ndërprerje e ndeshjes me siguri do të thoshte humbje e ndjeshjes në tavolinë për Shqipërinë dhe kompromentim i kualifikimit.
Sigal