Përfundon takimi midis Skënderbeut dhe Kukësit. Ndeshja u mbyll me rezultatin 2 me 1 për Korçarët

458
Perfundon takimi midis Skenderbeut dhe Kukesit. Ndeshja u mbyll me rezultatin 2 me 1 per Korcaret qe kryesojne me 31 pike duke lene Kuksianet ne kuoten e 22 pikeve. Neser do te luhen edhe dy takimet e radhes Lushnja -Partizani dhe Vllaznia – Laci…
Sigal