Marrin fund dilemat, Partizani do të zyrtarizojë Da Silvan

55
Sigal

Da Silva do jetë forcë shtesë për trajnerin Mehmeti në sezonin e ardhshëm. Aktivizimi me Saburtalon në takimin e parë të Conference League është i pamundur, megjithatë Partizani sheh te lojtari element të së ardhmes.

Fantazisti prej kohësh ishte në tratativa me klubin e kuq, ndërsa u nevojit përfundimi i kontratës me Vllazninë dhe kalimi i dëmtimit së fundmi, që të arrihet akordi.