Gëzohet “Ballisti”, ministri kroat i Drejtësisë merr në dorë çështjen

519
Lajmi i fundit me fatin e ekstradimit të “Ballist” Morinës në Serbi, duket si i mirë. Sepse, Ministri kroat i Drejtësisë e ka marrë vetë në dorë këtë çështje. Drazen Boshnjak është pikërisht ai që do të vendosë, nëse Ismail Morina do të ekstradohet ose jo në Serbi, dhe shpresat janë të mëdha që Boshnjak të vendosë mosekstradimin. Ekziston mundësia e azilit në një shtet tjetër, së bashku me familjen, për ta shpëtuar njëherë e mirë nga “kusuret” këtë “hero”.
Sigal