Disiplina vendos të dënojë Skënderbeun dhe Tiranën për sjelljen e tifozëve

264
Komisioni i Disiplinës në Federatën Shqiptare të Futbollit nuk ka pasur shumë punë këtë javë, pasi dënimi më i ashpër ka qenë për tifozeritë e Tiranës dhe Skënderbeut, që janë gjobitur me nga 50 mijë lekë të reja për sjelljen e gabuar në ndeshjen e fundjavës. 
Vendimet e plota
1.KF “Tirana” dhe KF “Skenderbeu” , per sjellje te keqe te tifozerise se saj, denohet me gjobe me vlere 50.000 (pesedhjetemije) leke, bazuar ne nenet 66/1 dhe 66/2 te KDS. 
2.KF “Mamurrasi”, per sjellje te keqe te tifozerise se saj, denohet me gjobe me vlere 10.000 (dhjetemije) leke, bazuar ne nenet 66/1 dhe 136/1.a te KDS. 
3.Lojtari i KF “Dinamo”, Klaudio Rexhepi, per provokim ndaj publikut, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 53 te KDS.
4.Lojtari i KF “Dinamo”, Denis Kalemaj , per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.
5.Lojtari i KF “Tirana B”, Kevin Kacoli dhe lojtari i KF “Sukthi” Myslym Ramlli, per sjellje te keqe ndaj kundershtarit, denohet me 1 (nje) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.
6.Lojtari i KF “Tepelena”, Eduard Rustemime dhe lojtari i KF “Memaliaj” Klaudio Hoxha, per sjellje te keqe ndaj kundershtarit, denohet me 1 (nje) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.
7.KF “Beselidhja” U-19, per mosparaqitje ne ndeshje me KF “Kukesi”U-19, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.
8.KF “Shkodra” U-17, per mos paraqitje ne ndeshje me KF “Vllaznimi” U-17, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.
9.Lojtari i KF “Tirana” U-17, Jurgen Vrapi, per ofendim per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.
10.Ekipi i “Djelmnia”, per mosparaqitje ne ndeshje me ekipin “Bulqiza”, humbet ndeshjen e tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.
11.Ekipi i “Young Boy”, per mosparaqitje ne ndeshje me ekipin “Adriatiku 2012”, humbet ndeshjen e tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.
12.Ekipi i “Young Boy”, per mosparaqitje ne ndeshje me ekipin “Rubiku”, humbet ndeshjen e tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.
13.Ekipi i “Johona Kozar”, per mosparaqitje ne ndeshje me ekipin “Rubiku”, humbet ndeshjen e tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.
14.Lojtari i KF “Durresi 04” U-15, Florind Menga, per ofendim per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.
15.Lojtari i KF “Shkendia” U-17, Mirel Habibi, dhe lojtari i KF “Besa” U-17 , Nikola Xhava, per goditje ndaj njeri- tjetrit, denohet secili me 5 (pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.
16.KF “Besa”U-17 (amator), per aktivizim te lojtareve qe nuk kishin te drejte te luanin, humbet ne tavoline ndeshjet me “Adriatik Sport”, “Shkendia C”,“Durresi 04”, “Sukthi”, “Shkendia B’, “Teuta” dhe “Shkendia A” me rezultatin 3 me 0 si dhe i zbriten e 3 (tre) pikeve nga klasifikimi, bazuar ne nenin 54 te KDS.
17.FC “Adriatik Sport” U-17 (amator), per aktivizim te lojtareve qe nuk kishin te drejte te luanin, humbet ne tavoline ndeshjet me “Luzi”, “Sukthi”, “Durresi 04”, “Shkendia B” me rezultatin 3 me 0 si dhe i zbriten e 3 (tre) pikeve nga klasifikimi, bazuar ne nenin 54 te KDS.
18.Mospranimin e kerkese se KF “Luftetari” U-19 si te pa bazuar ne rregullore.