Dështimi i Super Ligës, Ceferin i kënaqur dhe tërhiqet nga sanksionet

157
Sigal

Presidenti i UEFA, Aleksander Ceferin ka mirëpritur lajmin se më shumë klube janë tërhequr nga liga e planifikuar e shkëputur nga UEFA, duke paralajmëruar se do të përjashtonte çdo sanksion.

“Unë thashë dje se është e admirueshme të pranosh një gabim dhe këto klube bënë një gabim të madh. Por ata janë përsëri në lojë tani dhe unë e di se ata kanë shumë për të ofruar jo vetëm për garat tona, por për të gjithë ndeshjen evropiane.

Më tej ai theksoi se “Gjëja e rëndësishme tani është që të vazhdojmë përpara, të rindërtojmë unitetin që loja gëzonte para kësaj dhe të ecim përpara së bashku”.

Presidenti i UEFA-s ka qenë tejet i ashpër në reagimin e tij, duke i paralajmëruar për rreziqet që i kanoseshin klubeve europiane nëse do t’i bashkoheshin kësaj Super Lige, duke i përjashtuar nga Champions dhe nga lojtarët nga grumbullimi i ekipeve kombëtar