Në Kuçovë “Rilindi” Shoqata Atdhetare Kulturore “Tomorri”

34
Sigal

Por në këtë ditë me krijimin e Shoqatës Atdhetare Kulturore “Tomorri”, u vendos edhe një gurë themeli që do t’i shërbejë edhe më shumë miqësisë dhe bashkëjetesës mes Kuçovës dhe Skraparit, për të cilën një mik me vlera intelektuale dhe artistike i ka quajtur skrapallinjtë si “njerëz të fortë, të zier dy herë, – kuptohet ball-kazani…!”