Flet specialisti Fadil Kepi: Ja procedurat që ndiqen kur nuk ju njihen disa vite pune për pension. Mosha për pension, në 2019-n

893
Sigal

Procedurat që duhet të ndiqen kur nuk ju njihen disa vite pune për pension

Kushtet për të përfituar pagesën e lejes së lindjes, pensioni i reduktuar, pensioni familjar dhe social, punësimi pas daljes në pension

Pension i plotë invaliditeti

Pyetje

Një lexues i gazetës telegraf nga Tropoja shkruan: Jam invalid i plotë, i grupit të dytë dhe përveç pensionit të invaliditetit, marr në bashki edhe 3.300 lekë në muaj. Kohët e fundit më është krijuar mundësia të punësohem, në një firmë private…

( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)