Sigal

Që nga viti 1987 jemi mësuar ta shohim atë si Brooke Logan, “ngrënësen” e bukur të meshkujve, protagoniste e dhjetëra filmave, para së gjithash tek seriali amerikan “Beautiful”.

Por Katherine Kelly Lang nuk është vetëm një aktore e suksesshme: ajo është një producente filmash, një ambasadore në luftën anti-kancer, një sipërmarrëse dhe një stiliste.

Katherine Kelly Lang është gjithashtu e lidhur me Italinë nga një projekt tjetër sipërmarrës, i cili për të përfaqëson realizimin e një ëndrre.

Aktorja po lançon linjën e saj të rrobave të grave të propdhuara në bashkëpunim me markën Made in Italy Salsedine.  Nga fotot e Alex Belli, ajo duket e veshur me rroba të bukura, dhe veshjet që rrisin feminitetin e saj.