Sigal

Ata janë të fejuar prej vetëm një vit e gjysëm. Por vendosën hapin e madh. Të paktën po t′ju vësh veshin thashethemeve.

Ambra Angiolini dhe Allegri kanë vendosur të martohen. Ata kanë vendosur tashmë datën e dasmës dhe kanë hartuar edhe listën e të ftuarve. Pra, gjithmonë sipas thashethemeve ….

 

Pas vetëm një viti e gjysëm– Ka më pak se një vit e gjysëm, që Ambra Angiolini dhe Massimiliano Allegri kanë vulosur romancën e tyre . Ishte korriku 2017, por tani duket se ata janë të gatshëm për martesë, shkruan revista italiane Chi. Kjo do të festohet, sigurisht, në fund të kampionatit të futbollit … Jo çuditërisht, Allegri kishte zbuluar tashmë atë premtim dashurie që lë pak dyshime.

Data – Ambra Angiolini dhe Massimiliano Allegri, në fakt, do të martohen në qershor të vitit 2019. Pra, sipas thashethemeve. Dhe mund të shtoni se janë finalizuar detajet e fundit në listën e të ftuarve, të cilëve do ju dërgojnë ftesat … Mbetet vetëm për të gjetur se në cilin vend të mrekullueshëm do të thonë “po”.