Të jetë distanca e largët ajo që shkatërroi lidhjen e Keisit dhe Stresit?!

225

Historia e dashurisë së Stresit dhe Keisit u bë shumë virale në media për shkak se dyshja nuk u panë më bashkë.

Pas fejejsës së bujshme, Keisi u largua nga Shqipëria për pak kohë, dhe kjo na bëri të dyshojmë se midis tyre kishte marrë fund gjithcka.

Por në një dalje publike të Stresit, ai i kërkoi Keisit të luftojnë për atë që ndjejnë, dhe se nuk do heqë dorë nga bukuroshja.

Ditën e sotme Keisi ka lejuar fansat që t’a pyesin lidhur me jetën e saj.

Dhe bukuroshja u është përgjigjur disa prej tyre.

Fansja e pyet: “Ndonjë këshillë për lidhjet në distancë, jam në këtë situatë dhe qenka e vështirë”.

Ndërkohë Keisi është përgjigjur:

“Duhet të mësohesh të mos lejosh gjërat e vogla të ndikojnë tek ti, përndryshe do të jetë keq për të gjithë”,-ka shkruar ajo.

Mos ndoshta kjo lidhet me Stresin dhe distancën e largët në të cilën ata ndodhen momentalisht?

Image