Tayna e para shqiptare që bëhet pjesë e revistës prestigjoze

1154
Sigal

Këngëtarja Tayna i shton një tjetër sukses listës së saj.

Ndonëse ka pak kohë që është bërë pjesë e tregut muzikor shqiptar, talenti Taynës është vlerësuar që në fillim.

Këtë e tregon edhe pjesëmarrja e saj në kopertinën e revistës së njohur gjermane “Life” për muajin tetor.

Fotoja e saj është në fokus të kopertinës dhe Tayna duket mjaft seksi.