Mark Zuckerberg blen vendin përrallor prej 59 milion $. Njihuni me pamjet magjike

765
Sigal

Titani i Facebook-ut, Mark Zuckerberg investoi rreth 59 milionë dollarë në dy prona të afërta në Liqenin Tahoe, një destinacion popullor pushimi për Kaliforninë Veriore. Pasuritë janë në bregun perëndimor të Liqenit Tahoe, një zone tepër e njohur. Shtrirë mes pyjeve dhe pamjes fantastike të liqenit përballë, vila gjigande prej druri është prona e shtuar pasurive të paluajtshme të miliarderit.

Midis dy pronave, Zuckerberg tani zotëron 600 metra pronë ujore private në liqenin Tahoe. Zona gjithashtu numëron familjen e themeluesit të Heëlett-Packard Bill Heëlett dhe familjen e ikonës së botimeve të vonuara Charles McClatchy, si fqinjë.

Zuckerberg ka marrë kritika për blerjet e pasurive të mëparshme në Haëaii, Palo Alto dhe San Francisko, që përfshinte marrjen e pronave fqinje shtesë për të siguruar privatësinë e tij.

Ai zotëron disa pasuri të paluajshme. Një shtëpi kryesore me shtatë dhoma gjumi dhe një skelë të rrallë të stilit të marinës që ka përkrah një jaht gjigand. Prona pak më e madhe në Brushëood ulet në 6.2 hektarë, dhe është ndoshta më e njohura. Shtëpia kryesore është një sipërfaqe prej 5.322 metra katrorë dhe ka gjashtë dhoma gjumi; ka edhe një bujtinë të veçantë dhe një bankë. Blerjet e Zuckerbergut janë të pazakonshme. Blerja e dyfishtë e vendbanimeve të liqenit Tahoe shton një tjetër pasuri të pakrahasueshme të Zuckerberg.

Shtrirë mes gjelbërimit i cili shkrihet aq bukur me liqenin aty pranë, pamjet magjike të ofruara nga prona më e re e miliarderit Zuckerberg janë të pakrahasueshme.